November 2011 købte jeg butik Lene Vemb på Fanø. Butikken går 20 år tilbage baseret på et koncept bestående af kollektionsprøver.

Konceptet er siden overtagelsen i 2011 udvidet med flere varer og en butik i Bramming.

I dag består sortimentet af dels smart modetøj til vejledende priser samt lagerrester/kollektionsprøver til nedsatte priser. Butikken i Bramming åbnede september 2016.

Fanø

Butikken er placeret på Hovedgaden i Nordby, tæt på færgen. Vi har i december 2016 købt ejendommen på Hovedgaden 61 for at få mere plads. Du finder den nye butik ved siden af restaurant Ambassaden.

I Fanø butikken føres der kollektionsprøver, restpartier, lagervarer samt modetøj fra Paris. Som noget nyt, grundet nye større lokaler, er der oprettet en afdeling til nyheder fra bla, Pulz, Culture, Costamani, Levete, Kaffe og Fransa.

Du finder kollektionsprøver fra følgende mærker i butikken på Fanø: PBO, Rue De Femme, Heartmade.

Bramming

Midt i hjertet af Bramming ligger det sidste skud på stammen (Storegade 14, 6740 Bramming). Her sælges der et mix af det sidste nye inden for modetøj fra kendte danske mærker krydret med kollektionsprøver samt restpartier hvor du sparer op til 70%.

Du finder følgende mærker i Bramming: Pulz, Culture, Rue De Femme, Dranella, Kaffe, Ichi, Isay, Levete, Costamani, Liberty.